Enviar correu electrònicEnviar correu electrònic
Email copied
Menu
Menu

Sunet Plagas

telèfoncom arribar-hi

+Info

sobre nosaltres

Acomiada't de les plagues amb l'ajuda de SunetPlagues! Empresa amb més de 15 d'anys d'experiència en el sector, especialitzada en el control de plagues, sanitat i higiene ambiental. 

Mantingues el teu habitatge o negoci lliure d'insectes, aus i ratolins a través de la tecnologia més innovadora del sector. En SunetPlagues comptem amb un equip altament qualificat sempre a l'avantguarda de les últimes tècniques del mercat. 

La nostra prioritat, és donar solució als problemes que ens plantegen diàriament els nostres clients d'una forma ràpida, econòmica i eficaç. 

Si busques un servei segur i efectiu no busquis més! En Sunet Plagues complim amb totes i cadascuna de les mesures de seguretat, i desenvolupem diferents metodologies de control de plagues i tècniques d'aplicació. Oferim als nostres clients un tracte directe i de qualitat.

Per què triar-nos? 

A més d'oferir als nostres clients un tracte seriós, professional i directe, comptem amb el premi millor jove iniciativa empresarial del Penedés, i amb els diferents registres i autoritzacions exigits per la llei. 

Uneix-te a la nostra cartera de clients satisfets, i segueix-nos ara a través de la nostra pàgina de Facebook o el nostre perfil en LinkedIn i comprova el teu mateix la qualitat dels nostres serveis.

Llegir mésLlegir menys

Ubicació

On somOn som
Avinguda del Penedés, 1 Local 5 43720 L'Arboç Tarragona
Avinguda del Penedés, 1 Local 5 43720 L'Arboç Tarragona
feu clic per a copiar el mailemail copied